GameIn, Community Home

Samen Gamen, alles op een community

GameIn is de app en website voor en door gamers. Hier vind je; updates, nieuws, video’s, forums, de beste prijs en reviews. Momenteel word de site vooral gebruikt om de beste prijs te vinden, maar met de hulp van jullie, gamers een en allen, willen wij de grootste en beste gaming website worden. Op deze pagina willen wij onze doelen en hoopen uitleggen, om jullie te overtuigen om bij ons een account aan te maken, lees dus verder om uit te vinden waar wij voor staan.

Jong en oud, rijk en arm, iedereen heeft wel een favorite game om te spelen, mischien speel je het liefste een van de nieuwste shooters, of een obscure oud stratagy game, zolang als iemand het leuk vind om te spelen is het een goede game. Wij hopen de GameIn community een plek te maken waar iedereen met anderen over zijn favorite game kan praten, denken en mensen kan vinden om het te spelen, hiervoor hebben wij jullie hulp nodig.

Een universeel forum, Door gamers voor gamers

Op het GameIn forum willen wij een leuke omgeving maken voor gamers maken waar iedereen kan praten over zijn favorite games, strategieën en ideeën op een vriendelijke manier met veel interactie. Natuurlijk word je op de forums ook op de hoogte gehouden van de beste deals en discounts op de nieuwste en ouder games, geef simpel weg je interesses aan en wij houden je op de hoogte op de app. Of als je een game heel graag wil, voeg deze toe aan je wishlist en dan laten wij je per mail weten als deze ergens op sale komt te staan.

Wij stellen het GameIn forum ons graag voor als een community in een community, waar je vragen kan stellen op een games forum pagina en al snel antwoord zal krijgen van de Mod/Admin die deze pagina heeft aangemaakt, of natuurlijk, van een van de anderen leden die op de pagina zitten. Verder kan met anderen community leden afspreken om een paar rondjes van een game te spelen onder onze, match search tag, daar vind je mensen die op zoek zijn naar teamleden voor een variatie van games, of leden die gewoon iemand zoeken om lekker tegen te 1v1e.

Onze Nieuws pagina is altijd up to date met het meest intresante gaming nieuws, daar kan je alrijd wel Iets je intreseerd vind, en er zijn altijd wel wat meningen te vinden in de comments

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

Hit enter to search or ESC to close